Börja röka Ecigg?

Nu har jag äntligen bestämt mig för att börja röka ecigg, eller e cigaretter som det heter på riktigt.

Efter att ha testat nästan allt annat utbud som apoteket har för den som vill sluta röka, och gång på gång fallit tillbaka till att röka vanliga cigaretter så har jag nu bestämt mig.

Att det nu är dags att testa ecigg är av den enkla anledningen att det inte finns något annat att testa för att sluta röka.

Därför väljer jag e-cigg

Jag måste helt enkelt välja att gå över till att röka ecigg istället för cigaretter. Jag har länge känt att jag måste gå över till ett mer hälsosammare alternativ till cigaretter.

Mina lungor mår inte bra och det kostar på tok för mycket att köpa ett cigg paket varje dag. Ecigg är billigt och allt jag behöver köpa till dem är den e-juice man har i tanken som sedan förångas.

Så mycket billigare är det med ecigg

Jag har räknat lite på det här med hur mycket pengar man kan spara genom att röka ecigg istället.

Att det är billigare att röka ecigg istället för vanliga cigaretter är inte så svårt att förstå, men att det var så mycket billigare hade jag aldrig kunnat tro.

Jag gick in på en ecigg butik som heter vape.se som har sin shop online. De har ett stort sortiment av både enklare ecigg startpaket och vape mods på sin sida.

Vad det verkar som är de mycket billigare än sina konkurrenter som Cigoteket med flera.

Man kan få ett bra och billigt startkit för ungefär 200 kr och uppåt, vilket är en droppe i havet om man tänker på hur mycket vanliga cigaretter kostar en annars per år.

Utöver detta behöver man köpa lite e-vätska (e-juice) lite då och då, men inte alls speciellt ofta om man bara ska röka för att sluta med cigaretter.

Total summering av hur mycket billigare det är med ecigg är ca 10.000 kr per år. Det är pengar man kan göra mycket annat kul med istället för att fylla sina lungor med tjära.

Och framförallt är det så himla mycket mer hälsosammare än farliga cigaretter. Även om inte all forskning idag är helt överens om hur farligt det är med ecigg, så är det allra flesta överens om att det är ett betydligt bättre alternativ än cigaretter i vårt fall.

Önska mig nu lycka till så gör jag en uppdatering om någon månad när jag hunnit testa det lite mera.

Puss